fbpx
HomeFun

Tendenca e TikTok: vajza e kap gjuhën në shtyllë të hekurit me ngjitës për të marrë më shumë like

Në “Super Glue Challenge”, përdoruesit ngjitin pjesët e trupit në objekte të ndryshme me super ngjitës.

Një vajzë nga Gjermania kohët e fundit ngjiti gjuhën e saj në një shtyllë prej hekuri dhe e filmoi veten. Kjo thuhet nga një raport në Hamburger Morgenpost.

Me të ashtuquajturën “Super Glue Challenge” ajo dëshironte të gjeneronte më shumë pëlqime në TikTok.

Brigada e shpëtimit duhej të ndërhynin për t’a liruar vajzën nga vendi i ngjarjes. Ajo pësoi lëndime të lehta, transmeton Telegrafi.

Policia e Mannhemit paralajmëron: “Pra, ju lutemi mos kopjoni çdo gjë të Internetit. Sidomos bëni gjëra të tilla për të marrë më shumë like për vetën tuaj në #Instagram ose #tiktok ose çfarëdo faqe ose mos merrni pjesë në #SuperGlueChallenge”.

https://www.facebook.com/PolizeiMannheim/posts/4170568073013911

Buzët, gishtat dhe duart ngjiten së bashku

Përdoruesit filmojnë veten ndërsa ngjitin buzët, gishtat ose pjesët e tjera të trupit qoftë së bashku ose në objekte të tjera me super ngjitës.

Përveç sfidës, ekziston edhe një “shaka” – në këtë rast, njerëzit injorant prekin objektet që janë të lyera me super ngjitës.

Sipas policisë së Mannheim, vajza është e re dhe ju duhet të “mësoni nga gabimet”.

COMMENTS