“Telekom Serbia” informohet për heqjen e licensës së MTS-së në Kosovë

2 minutes, 22 seconds Read

“Në mesin e këtyre kompanive është edhe MTS d.o.o. – kompania simotër e operatorit shtetëror të telekomunikacionit të Serbisë, “Telekom Serbia”, që është themeluar më 2015 në bazë të Marrëveshjes së Brukselit, që Kosova dhe Serbia arritën në kuadër të dialogut për normalizimin e raporteve”

Publikime te ngjashme