Tahiri: Sanksionet e SHBA-së ndaj Dodik, goditje mbi planet për “Serbinë e Madhe”

0 minutes, 25 seconds Read

Ish-Ministrja për Dialog e Kosovës, Edita Tahiri, vlerëson se shpallja non grata e anëtarit serb të Presidencës së Bosnjës e Hercegovinës, Milorad Dodik është goditje mbi planet serbo-ruse për formimin e “Serbisë së Madhe”.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë vënë sanksione të reja ndaj Dodik për të parandaluar ndarjen e Bosnjës”, është shprehur Tahiri.

“Kjo është një goditje direkte mbi planet e Serbisë dhe Rusisë për krijimin e Serbisë së Madhe”.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *