fbpx

Studimi: Pandemia e coronavirusit nuk ngadalëson ngrohjen globale

HomeLifestyleShkencë

Studimi: Pandemia e coronavirusit nuk ngadalëson ngrohjen globale

Edhe nëse disa masa bllokimi mbesin në vend deri në fund të vitit 2021, rritja e temperaturës do të ulet vetëm me 0.01 gradë deri në vitin 2030.

Ka pasur shumë spekulime në të kaluarën e fundit për ndikimin që ngadalësimi i papritur në botë, në vazhdën e bllokimit të COVID-19 do të ketë në ngrohjen globale, transmeton Telegrafi.

Një ekip hulumtues me pjesëmarrje austriake tani ka vlerësuar efektin – dhe kjo është margjinale.

Edhe nëse disa bllokime mbesin deri në vitin 2021, ulja e temperaturave do të jetë vetëm 0.01 gr

COMMENTS

x