Stresi: I bëj apel komunitetit të Edonit që kombin e zotin të mos e përfshijnë në ato manifestime (VIDEO)

0 minutes, 19 seconds Read

Stresi u nxeh shumë në debat sonte me Anën, saqë në një moment tha se komuniteti LGBTI nuk duhet ta përfshijë kombin, shqiponjën e zotin në manifestimet e tyre.

“Me babagjysh e katragjysh jam i fesë myslimane. I kisha bërë një apel komunitetit të Edonit që kombin, shqiponjën dhe zotin të mos e përfshijnë në ato manifestime”, është shprehur Stresi.

Publikime te ngjashme