fbpx

Sot do ketë ndërprerje të rrymës gjithandej Kosovës, diku edhe deri në 7 orë

HomeLajmeKosovë

Sot do ketë ndërprerje të rrymës gjithandej Kosovës, diku edhe deri në 7 orë

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

Në njoftimin e KEDS thuhet se këto ndërpritje të energjisë do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

20.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Llazarevë – Bizneset (kodi: 15019006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Llazarevë, BERTO”SH.P.K, Sherif Petrol dhe Autosalloni Tiku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi  i shtyllave, eliminimi i rrezikut, shtrëngimi i përçuesve.

20.11.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

21.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Uglari (kodi: 60060016) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxhë, Llofca, Doxhët, Sllubica, dhe Kokaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga  TS 35/10kV Zhur (H03 dhe H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Dragash (H05 dhe H08), Dikanca, Orqusha dhe Eurokos  dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10(20)kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë dhe HC Orçusha.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shala (kodi: 700000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve, pastrim i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

3.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rugova (kodi: 50051006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2 dhe  Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Vendosja e transformatorëve matës rrymor në TS Gllogjan 1.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor 10 kV. 

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] J40 Hajvalia (kodi: 19000040) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve. 

3.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Albana (kodi: 15018008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Evitim rreziku, vendosja e shtyllës dhe demontimi i shtyllës së lakuar. 

4.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe  Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Nikadin (kodi: 40042007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacionit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Palidenica (kodi: 42000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave në Javor.

2.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.Bujar Syla (1 konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr. Mbretëresha Teuta, rr. Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, r.Xh.Gjakova, rr.Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

21.11.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS-10/04(kV). TS-16 (kodi81000001007) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Edit Durham.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan 

1.

Nga NS TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja-10(kV) Malisheva (kodi60060018) nga ora 10:30 deri 11:30

Vendet: Malishevë, Bukovik, Capar, Dobërqan, Muhaxherët, Vërbicë e Kmetovcit- një pjesë dhe rr.Hamdi Kurteshi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja-10(kV) Vëllezërit Gërvalla (kodi40000031) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petrolli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

22.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shkabaj (kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit – një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol, Ars Beton Shkabaj, AGROKOR- Bedri Hamiti, Agron Raqi (restoran Shpati), Euro Beni-Arben Halimaj, BENI COM-te Ismeti, Subotiq, Ambulanca (e KEK-ut), GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti, NTP MEDIKA SH.P.K  Arbër Merovc, SHKABAJ SH.P.K  Kristo Naçi, Agim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K, Flakron Hoxha”American School of Kosova, Selman Asllani, N.T.Sh”Bast Trade”Basri Statovci, NTP “AGIMI COM”, Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL, Murtez Binaku, “Italy Recycling LLC”, B. Morava, Ibër- Lepenci dhe Te Bahollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthyesi-MISINI, gurthyesi-BENTAKOSI I RI, gurthyesi-MOGILLTE, fabrika –Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm. 

Mitrovicë 

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Prekazi (kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndarësit linjor. 

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Novolani (kodi: 73000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Klinavci (kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren 

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zhupa (kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjan Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-  sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhë,  Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrim/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Ferizaj 

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuara.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Konjuh (kodi: 41000004) prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuara.

3.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Petrova (kodi: 41046002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive. 

4.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet TR1 dhe TR 2:

NS 35/10kV Ferizaj III, NS 35/10kV Ferizaj II, NS 35/10kV Kaçaniku, NS 35/10kV Shtërpce, NS 35/10kV Silkapori nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vllezërit Gërvalla, Vllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), Afrim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), Atë Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Qabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Tetutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Musine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Qamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Sejdi Sejdiu, Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë), 12 Qershori (një pjesë), Ahmet Kaçiku (një pjesë), Ali Kelmendi, Dëshmorët e Kombit, e Dardanisë, Epopeja e Jezercit (një pjesë), Hoxhë Kadri Prishtina, Isa Boletini, Mustafë Goga, Ramadan Rexhepi, Sanije Rexhepi, Sejdi Sejdiu, Smajl Gorani, Tahir Sinani dhe Uran Tinova (një pjesë), Ahmet Hoxha, Bekim Osmani, Beteja e Kosharës, Dëshmorët e Kombit, Drenica (një pjesë), e Adriatikut (një pjesë), e Dibrës (një pjesë), e Lubjanës (një pjesë), Hamëz Jashari, Latif Hasani (një pjesë), Lepenci (një pjesë), Lulzim Guta, Metush Krasniqi, Rifat Berisha, Riza Goga, Sadik Bega (një pjesë), Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skënderbeu, Toni Bler, Vjosa (një pjesë), William Walker (një pjesë), Xhimi Shea (një pjesë) dhe Zenel Hajdini, 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), gim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Voskopojë, fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh, Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë), Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak- Kaçaniku i Vjetër, Shtërpce një pjesë dhe një pjesë e fshatit Berevce, Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Kontrollimi dhe testimi i zbarrave 35[kV] si dhe kthinës H02 që është jashtë pune.

Ka BRRE –  HC Brezovica dhe Viqa – Matkos Group.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ura Terzive (kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

22.11.2022

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja-10(kV) Studime – Grupi i Bizneseve (kodi73000013) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studime-2,TS Muharrem Zariqi,,TS “Ariani company” te moteli dhe Afër kishës,Migjeni,TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, Zjarrfiksat, 2 Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K.  Ylber Kuraja dhe Florenti Trans.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.