S’ka kuorum, seanca e Kuvendit vazhdon nesër

HomeLajmeKosovë

S’ka kuorum, seanca e Kuvendit vazhdon nesër

Seanca e Kuvendi ka përfunduar sot, për të vazhduar nesër, kjo për shkak të mungesës së kuorumit.

Derisa po votohej për anëtarin e këshillit shtetëror të cilësisë, duheshin edhe 2 vota.

Për këtë, Konjuca pyeti grupet parlamentare që a do t’i gjejnë edhe dy vota apo do të vazhdojnë nesër.

“Unë ua bëj një pyetje grupeve parlamentare, a po i siguroni edhe dy deputetë apo shkuam deri nesër”, tha ai.

Nesër u dëgjuan duke thënë, derisa Konjufca tha se kthehen nesër në ora 09:30 dhe votojnë për anëtarin e këshillit shtetëror të cilësisë.

COMMENTS

x