Si të ishte njeri: Qeni qan me zë kur e dërgojnë tek varri i pronarit të tij

0 minutes, 56 seconds Read

Të gjithë e dimë se qeni është miku më i mirë i njeriut. Por Wiley, një qen i llojit haski ose qen ujk, ishte pikëlluar aq shumë për vdekjen e Gladyt, pronares së tij, sa ai ka qarë tek varri i saj.

Në këtë video rrëqethëse, të postuar në YouTube më 14 prill, nga Sarah Varley, shihet qeni i shtrirë pranë gurit të varrit duke u dridhur dhe duke vajtuar tek varri i pronares.

Të gjithë e dimë se qeni është miku më i mirë i njeriut. Por Wiley, një qen i llojit haski ose qen ujk, ishte pikëlluar aq shumë për vdekjen e Gladyt, pronares së tij, sa ai ka qarë tek varri i saj.

Në këtë video rrëqethëse, të postuar në YouTube më 14 prill, nga Sarah Varley, shihet qeni i shtrirë pranë gurit të varrit duke u dridhur dhe duke vajtuar tek varri i pronares.

Ajo që e mbante qenin dëgjohet duke thënë “We miss her too” (Edhe neve na mungon) derisa mundohet ta ngushëllojë qenin.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *