fbpx

Shqiptari nga Shkupi e mbulon me para këngëtaren serbe (Video)

HomeMaqedoni e veriut

Shqiptari nga Shkupi e mbulon me para këngëtaren serbe (Video)

I njohuri ‘Shenki Versace’, që vjen nga Haraçina e Shkupit ka mbuluar me para këngëtaren e mirënjohur serbe, Sandra Afrika.

Ajo ka kënduar vetëm për atë dhe shoqërinë e tij në Shkup.

E quajnë ‘Shenki Versace’ dhe është bërë i famshëm në rrjetet sociale me pasionin e tij për firmën e famshme ‘Versace’.

Gjithashtu ka dekoruar edhe shtëpinë e tij me simbolet e kësaj kompanie, pishinën dhe gjithçka përreth.

COMMENTS

x