Shefqet Krasniqi: ky popull është musliman, Adem Jashari ishte musliman (video)

HomeFetare

Shefqet Krasniqi: ky popull është musliman, Adem Jashari ishte musliman (video)

Ish imami i Xhamisë së madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, ka thënë se islami është f e elestíke, dhe lejohet interpretimi në rrethana të ndryshme. Krasniqi, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se islami nuk është f e e kstremíste. “Is lami nuk është f e e kstre míste. Islami është f e mesatare. Is lami ka elastícitet në shoqëri”, tha ai, përcjell Telegrafi /Pamje mePosht

I Pyetur për Adem Jasharin ai thotë se edhe ai edhe gjithë populli i Kosovës është mus liman.

COMMENTS