SHBA dhe Filipinet nisin një stërvitje të madhe ushtarake në Oqeanin Paqësor!

2 minutes, 24 seconds Read

Shtetet e Bashkuara dhe Filipinet kanë filluar stërvitjet e tyre më të mëdha të përbashkëta ushtarake deri sot. Pak më parë, Kina kishte organizuar manovra treditore para Tajvanit.

Publikime te ngjashme