Serbët mbërrijnë në Gazimestan, detyrohen t’i heqin bluzat me mbishkrime nacionaliste

HomeLajmeKosovë

Serbët mbërrijnë në Gazimestan, detyrohen t’i heqin bluzat me mbishkrime nacionaliste

Kanë filluar të mblidhen serbët nga Kosova dhe rajoni për të festuar “Vidovdanin” në Gazimestan të Prishtinës. I gjithë manifestimi qendror po përcillet me prani të shtuar të Policisë së Kosovës, të cilët po kryejnë kontrolle ndaj të pranishmëve. Gjithashtu, të njëjtëve po iu pamundësohet hyrja me çfarëdo mbishkrimi nacionalist në bluzat e tyre.

Kanë filluar të mblidhen serbët nga Kosova dhe rajoni për të festuar “Vidovdanin” në Gazimestan të Prishtinës.

I gjithë manifestimi qendror po përcillet me prani të shtuar të Policisë së Kosovës, të cilët po kryejnë kontrolle ndaj të pranishmëve.

Gjithashtu, të njëjtëve po iu pamundësohet hyrja me çfarëdo mbishkrimi nacionalist në bluzat e tyre.

COMMENTS

x