Connect with us

Kosovë

Rrustemi e Bajqinovci fillojnë ditën me vizitë në tregun e Lipjanit

Published

on

Postimi i plotë nga Deputeti Adnan Rrustemi:

Këtë të hëne të bukur shtatori, e nisëm në tregun e Lipjanit, bashkë me deputetin Mefail Bajqinovci e kandidatë për Asamble Komunale.

Tregu, si përherë, i mbushur me produkte shumngjyrëshe, shakatë e këndshme që bêjnë shitësit e kalitur dhe kumtin e përgatitjeve të dimrit me perime të ndryshme.

Entuziazmi dhe frymëzimi vërehej gjithandej, e ky entuziazëm vetëm sa na e rritë barrën e përgjegjësinë që të krijojmë kushte më të mira të punës për këta punëtorë e trajtim të dinjitetshëm.

Advertisement
Comments