Rritja e inflacionit në Kosovë, reagon Bajqinovci: Manipulues tipik

0 minutes, 25 seconds Read

Deputeti i VV-së, Mefail Bajqinovci ka reaguar ndaj deputetëve të cilët e kritikuan Qeverinë Kurti për mosmarrjen e masave ndaj rritjes së çmimeve në vend, ku sipas tyre inflacioni në Kosovë është ndër më i larti.

Bajqinovci i ka quajtur “manipulues tipik”, teksa ka publikuar edhe një listë me vendet që kanë inflacionin më të lartë.

“Manipulues tipik. Ja si duket në fakt renditja e vendeve dhe ku qëndron Kosova sa i përket inflacionit”, ka shkuar Bajqinovci sipër fotografisë.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *