fbpx

Ronaldo në stërvitje me djalin e tij, vjen me një mesazh të bukur

HomeSportSporti ndërkombëtar

Ronaldo në stërvitje me djalin e tij, vjen me një mesazh të bukur

Cristiano Ronaldo ka përfunduar pushimet dimërore në Dubai me familjen, mirëpo nuk kanë munguar edhe stërvitjet. Stërvitjet ai i kryente me djalin e tij të madh Cristiano Junior, madje e postoi edhe një fotografi. “E tashmja dhe e ardhmja”, shkroi Ronaldo në përshkrimin e fotografive.

Cristiano Ronaldo ka përfunduar pushimet dimërore në Dubai me familjen, mirëpo nuk kanë munguar edhe stërvitjet.

Stërvitjet ai i kryente me djalin e tij të madh Cristiano Junior, madje e postoi edhe një fotografi.

“E tashmja dhe e ardhmja”, shkroi Ronaldo në përshkrimin e fotografive.

COMMENTS

x