fbpx

Refki Suma – kryetari i pa konkurrencë, realizon të gjitha premtimet e bëra në fushatë

HomeLajmeKosovë

Refki Suma – kryetari i pa konkurrencë, realizon të gjitha premtimet e bëra në fushatë

Instuti ‘GAP’ gjatë ditës së sotshme ka publikuar raportin për kryetarët e komunave dhe premtimet e tyre.

Ndër kryetarët më të suksesshëm po del të jetë sërish Refki Suma i Hanit të Elezit.

Edhe pse nuk i përket asnjë partie, Suma ka arritur të fitoj tri mandate radhazi në këtë komunë.

Në fushatën e fundit, Suma kishte bërë 16 premtime. Deri më tani ka përfunduar 14 nga to.

Suma po ashtu ka nisur edhe realizimin e dy premtimeve të mbetura.

COMMENTS