Connect with us

Kosovë

Reagojnë nga Ambasada e SHBA-së: Homofobia nuk zë vend në shoqëritë demokratike

Published

on

I ngarkuari me punë në ambasadën e SHBA-së në Kosovë, Nicholas Giacobbe, ka reaguar për raportimet në media lidhur me martesën e vëllait të deputetes Mimoza Kusari-Lila.

Giacobbe ka thënë se homofobia dhe format e tjera të diskriminimit nuk zënë vend në shoqërinë moderne e demokratike.

“Homofobia dhe format tjera të diskriminimit urrejtës s’kanë vend në shoqëritë moderne, të shumëllojshme e demokratike. Ne të gjithë ndajmë përgjegjësi të barabarta për të siguruar që çdo e drejtë themelore njerëzore e secilit person janë të mbrojtura dhe të respektuara”, ka shkruar ai./Lajmi.net

Advertisement
Comments