Qytetari: “Duhet të jemi falënderues që Zoti na ka pru Albinin dhe Vjosën” (Video)

0 minutes, 36 seconds Read

Gjatë një deklarimi për lajmi.net disa qytetar deklarohën për gjendjën aktuale politike në vend e ku njëri nga ta thotë se Kosova është me fat që sot udhëhiqet nga Albini e Vjosa. Më poshtë gjeni deklarimet e qytetarëve të transkribuara dhe në video:

“Grevat po i bëjnë me qëllim, duhet të jemi falënderues që Zoti na ka pru Albinin dhe Vjosën”.

E më poshtë në komente disa nga komentuesit lavdojnë deklaratat e “mixhes”.

Nexhi Beti Sinanaj: “bravo respekt per migjen se ni albinin e ka kosova qe po i vjen era shtet.

Shkurte Salihu Ademi: “Te lumt i nderuar 🤝Dajen Jashari. Kta jan paraliza e rinis grevist.”

 

Publikime te ngjashme