Qeveria Kurti jep lajmin e mirë për qytetartë, ja për çfarë bëhët fjalë!

HomeKosovë

Qeveria Kurti jep lajmin e mirë për qytetartë, ja për çfarë bëhët fjalë!

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar nismën për Marrëveshjen e Financimit “Projekti Eme rg jent i Kosovës per pan de. mine , që është financim shtesë ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.Kjo marrëveshje kap vlerën e 15 milionë eurove.Ministri i Financave, Hekuran Murati ka paraqitur para kabinetit qeveritar kërkesën për miratim të kësaj marrëveshje, e cila në fund mori përkrahjen e të gjithëve.

“Marrëveshja e financimit shtesë kap vlerën e 15 milionë eurove. Mjetet financiare do të destinohen si vazhdimësi e përgjigjes ndaj pa nd em isë dhe pikë kyçe do të mbetet forcimi i kapacitetit shë detë sorë.Marrëveshja ka për synim mbështetjen për prokurim dhe distribuim të v aks i na ve, tha Murati.

COMMENTS