Qartet përseri Buzhala, akuza të renda për përkrahesit e Kurtit rreth prodhimeve serbe!

0 minutes, 36 seconds Read

Gazetari Berat Buzhala ka kritikuar përkrahësit e kryeministrit Kurti në lidhje me thirrjen për bojkotim të produkteve serbe.

Buzhala ironizoi me deklaratat e përkrahësve të Kurtit. Këta të fundit gjatë kohës që Thaçi e Mustafa ishin kryeministra bënin thirrje për bllokim të mallrave serbe, ndërsa tani bëjnë thirrje që mos të blehen mallrat serbe.

Buzhala në një status te tij në Facebook shkruan:

“Servilët e Kurtit: – Kur Mustafa dhe Thaçi ishin kryeministra, u bënin thirrje me i blloku mallrat serbe që po shiten në Kosove; – Kur Kurti është kryeministër, i bëjnë thirrje popullit mos me i ble, bile e fajësojnë pse po blene. Legena jeni”.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *