Qarri: “Vetëm Kurti e ka guximin që Vuçiçit të ja thotë në sy të vërtetën e të kaluarës së tij!”

HomeLajmeKosovë

Qarri: “Vetëm Kurti e ka guximin që Vuçiçit të ja thotë në sy të vërtetën e të kaluarës së tij!”

Dy ditë më parë u mbajt takimi mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel. Presidenti Vuçiq u gjend përsëri përballë kryeministrit Kurti dhe të vërtetave që ai kishte përgatitur për Serbinë.

Analisti Gani Qarri lidhur me këtë takim deklaron: “Ajo që është më kryesorja në këtë takim është fakti se Albin Kurti është zyrtari i parë i lartë shtetëror dhe i vetmi kryeministër i Kosovës, qysh nga fillimi i dialogut, i cili ka guximin t`ia bëjë të qartë Vuçiqit edhe para ndërmjetësuesve të BE-së në Bruksel, kri.met që ka bërë Serbia, duke kryer tri herë gje.nocid ndaj shqiptarëve”, u shpreh ai.

Qarri më tej thotë se Vuçiq ka treguar publikisht për kryerjen e gjen.ocidit në Kosovë dhe për mos përmendjen e temave të tilla, përveç marrëveshjeve të dëmshme për Kosovën që janë bërë në kohën e Thaçit, Hotit, Mustafës dhe Haradinajt.

COMMENTS