Publikohet renditja, ky është aplikacioni më i përdorur në botë për 2021

0 minutes, 39 seconds Read

Sikundër mund ta merrni me mend TikTok ka marrë fronin e aplikacioneve më të përdorura të vitit. Ai renditet si platforma më e preferuar në botë sipas  “Clouflare”.

TikTok ka kaluar Google dhe Facebook si platforma më e përdorur tashmë nga njerëzit.

Përgjatë vitit 2021, ai ka dominuar sidomos në muajt shkurt, mars dhe gusht. Në vitin e kaluar, Google u rendit i pari në listën e aplikacioneve më të popullarizuara. Shkaku kryesor i përhapjes së përdorimit të TikTokut konsiderohet pandemia e COVID-it për shkak se shumë njerëz u detyruan të qëndrojnë për një kohë të gjatë të mbyllur në shtëpi.

Renditja për vitin 2021 e platformave të komunikimit

1.TikTok

2.Google

3.Facebook

4.Microsoft

5.Apple

6.Amazon

7.Netflix

8.YouTube

9.Twitter

10.WhatsApp

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *