Publikohen disa video nga termeti në Kosovë, shikoni momentet kur dridhet toka!

0 minutes, 54 seconds Read

Një tërmet i fuqishëm u dëgjua sonte në disa vende, si në Kosovë, Shqipëri, Maqedoninë e Veriut e më së tepërmi në Greqi.

Mbi 5 shkallë të rihterit ishte fuqia e tërmetit që si epiqendër njoftohet ta ketë pasur qytetin e Florinës në veri të Greqisë.

E ky tërmet padyshim se fuqishëm u dëgjua edhe tek në.

Në thuajse secilin qytet të Kosovës qytetarët veçse u alarmuan dhe nisën të shkruanin lidhur me të dridhurat e tokës.

E përpos shkrimeve, të njëjtit arritën që në momentin kur filloi tërmeti të xhironin disa nga gjësendet që tashmë po lëviznin.

Në rrjetet sociale janë publikuar disa nga këto video-incizime që mund t’i shihni më poshtë.

Ndërsa zonat më të rrezikuara nga goditjet e fuqishme të tërmetit tek ne janë zonat Ferizaj, Viti dhe Gjilan.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *