fbpx

Protesta bartet te Ministria e Drejtësisë – hidhet ngjyrë e kuqe

HomeLajmeKosovë

Protesta bartet te Ministria e Drejtësisë – hidhet ngjyrë e kuqe

Protesta për të kërkuar drejtësi për rastin e dhunimit të 11 vjeçares ka vazhduar edhe para Ministrisë së Drejtësisë, përpos nëpër sheshet e Prishtinës.

E në Ministrinë e Drejtësisë është hedhur ngjyrë e kuqe, si shenjë proteste për 11 vjeçares.

Protesta ka grumbulluar mijëra njerëz në sheshet e Prishtinës.

Ata po kërkojnë drejtësi dhe po bëjnë thirrje para institucioneve që të ndërmarrin veprime.

x