Presidenca e Kosovës vishet me flamurin amerikan, nderon viktimat e sulmit të 11 shtatorit

0 minutes, 20 seconds Read

Në nderë të viktimave të sulmit të 11 shtatorit 2001, ndërtesa e Presidencës së Kosovës, është veshur me ngjyrat e flamurit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Veç kësaj, këtë moment e shoqëron edhe mesazhi ‘’We will never forget’’ (Ne nuk do harrojmë kurrë), i cili bartë në vete dhe hijezimin e kullave binjake të goditura nga sulmi terrorist i 21 viteve më parë.

Publikime te ngjashme