fbpx

Pozhari: “Rrahman, Game Over..”

HomeLajmeKosovë

Pozhari: “Rrahman, Game Over..”

Analisti Xhevdet Pozhari paralajmron kryesindikalistin e arsimit se fundi i grevës po vjen, dhe atë do ta bëjnë vet mësuesit e ndërgjegjshëm të cilët do ikthehen bankave të shkollës.

Statusi i plotë i Xhevdet Pozharit

Shkollat në Gjakovë paskan paralajmëruar fillimin e procesit mësimor nesër.

Rrahman, Game Over!

Kur çohet në këmbë Gjakova, nuk ka më kthim prapa.

x