fbpx

Pozhari: “Edhe 10 herë po ta rrëzonin për Zajednicën, edhe 10 herë do e votoja Kurtin”

HomeLajmeKosovë

Pozhari: “Edhe 10 herë po ta rrëzonin për Zajednicën, edhe 10 herë do e votoja Kurtin”

Analisti Xhevdet Pozhari e ka bërë një status në profilin e tij në Facebook në referencë me ndonjë zhvillim të caktuar politik.

Pozhari thotë se do ta votonte 100 herë Albin Kurtin nëse ai rrëzohet 10 herë për shkak të mosnënshkrimit të Zajednicës.

Në fakt, atij do t’i duhej ta votonte Kurtin vetëm 10 herë nëse Kurti do të rrëzohej 10 herë.

Në anën tjetër, duhet thënë se Kurti herën e parë ishte shkarkuar për shkak të presionit amerikan që të mos vendosej reciprociteti dhe të mos shkallëzohej vendimi për heqjen e tarifës doganore (taksa 100%).

Statusi i plotë: