Connect with us

Kosovë

Pozhari – Ahmetit për 200 milion: Ki avancu Shpend! Ramushi veç 43 milion

Published

on

Postimi i Xhevdet Pozharit:

200 milionë “evlla”. Firmë e themeluar një ditë para shpalljes së tenderit. Ki avancu, Shpend. Ramushi veç 43 milionë!
Xhevdeti s’të ka faj o Shpend që të ka përkrahë me shpresën që ke me qenë ndryshe, siç kanë shpresuar krejt ata që të kanë votuar. Edhe ka punu për 360 euro, 15 orë në ditë. Ke qenë dhe mbetesh dembel, pranoje. Bucko.

Hajt tash mos më pengo se kam me i dhanë disa intervista. Përndryshe, qe një kompliment mu ndje i qetë: Bukur i kishit ngjyrosur stacionet e pritjes së autobusëve. Problemin e trafikut nuk e zgjidhe, por shëndosh. Tetë vjet ndoshta nuk kanë mjaftuar.

Advertisement
Comments