Connect with us

Shqiperi

Policia shpallë selinë e PD-së skenë krimi, vendosen shiritat e verdhë!

Published

on

Policia ka shpallur skenë krimin godinën e Partisë Demokratike duke vendosur shiritat e verdhë në ambientet e jashtme të saj.

Pas ndërhyrjes së policisë janë larguar protestuesit të cilët janë drejtuar drejt kryeministrisë të prirë edhe nga ish-kryeministri Sali Berisha.

Ju kujtojmë se protestuesit që përkrahin ish kryeministrin dhe ish kryetarin e PD-së Sali Berisha kanë demoluar selinë e PD-së duke përdorur mjete të forta me çka nga deputetë të PD-së brenda selisë demorkatike është njoftuar policia e shtetit e cila ka nderhyrë dhe ka shpërndarë me forcë protestuesit.

Advertisement
Comments