fbpx

Policia dhe Inspektorati mbyllin 2 lokale në Prizren, shqipton gjoba nga 50 deri në 500 euro

HomeLajmeKosovë

Policia dhe Inspektorati mbyllin 2 lokale në Prizren, shqipton gjoba nga 50 deri në 500 euro

Policia e Kosovë dje ka ndërmarrë një operacion në qendrat tregtare dhe në sheshet kryesore në Prizren.

Përmes një komunikate, Drejtoria e Policisë Rajonale në Prizren ka njoftuar se:

  1. Janë mbyllur 2 lokale afariste,
  2. Janë shqiptuar 2 dënime për subjekte nga 500 euro,
  3. Janë shqiptuar 4 dënime personave fizik nga 50 euro,
  4. Janë dhëne 44 vërejtje për subjektet lidhur me mosmbajtjen e distancës,
  5. 168 fletëparaqitje për gjykatë për kundërvajtje, dhe
  6. 95 fletëparaqitje për mosmbajte të maskës.

Sipas njoftimit, Policia ka bërë të ditur se aktivitetet të tilla do të jenë të përditshme përderisa situata me COVID-19 të ndryshojë.

COMMENTS

x