Petkoviq: Kosova nuk e ka ndërmend ta lejojë formimin e Asociacionit

0 minutes, 28 seconds Read

Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovë, Petar Petkoviq, ka thënë se Kosova nuk ka ndërmend të lejojë asnjëherë formimin e një Asociacioni të komunave serbe.

Siç thotë ai, “Prishtina fshihet pas Gjykatës Kushtetuese” dhe se sipas Petkoviqit “kjo është një taktikë e qartë për të mashtruar sërish Brukselin”.

Reagimi i tij erdhi pas deklaratës së ministrit të Kulturës Hajrullah Çeku, i cili tha të mërkurën në T7 se nëse themelohet Asociacioni është i destinuar që të shkojë në Gjykatë Kushtetuese dhe bie prapë.

Publikime te ngjashme