Përveç Konjufcës, për Byronë për Konfiskimin e Pasurisë nuk votoi as deputetja Kica

HomeLajmeKosovë

Përveç Konjufcës, për Byronë për Konfiskimin e Pasurisë nuk votoi as deputetja Kica

Kryeparlamentari Glauk Konjufca dhe deputetja Doarsa Kica abstenuan për Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme, i cili megjithatë u miratua me votat e bashkëpartiakëve të tyre.

61 deputetë votuan për këtë projektligj, 58 vota ishin për, ndërsa 3 deputetë abstenuan.

Konjufca tha se i ka pritur dhe lexuar me vëmendje opinionet e Komisionit të Venecias dhe se do të abstenojë deri në përfshirjen e tyre në projektligj.

“Kam abstenuar dhe kështu do të bëj edhe sot, sepse më duket shumë korrekte që meqenëse vetë e kam dërguar, të pres deri në përfshirjen e këtyre opinioneve në lexim të dytë nga komisioni funksional”, tha ai.

COMMENTS

x