Connect with us

Lifestyle

Përse shohim ëndrra seksi: Doktoresha zbulon domethënien e thellë psikologjike!

Published

on

Në qoftë se shihni disa persona që ju i njihni apo shihni ëndrra tradhtie, ëndrrat tuaja assesi nuk janë shprehje e dëshirave të fshehura dhe të fantazive

Dr. Jennifer Parker konstaton që më së shpeshti ëndërrojmë ngjarje romantike të cilat përfshijnë personat e njohur dhe tradhtinë, mirëpo ëndrrat tuaja as rastësisht nuk duhet interpretuar si shprehje e dëshirave të fshehura dhe të fantazive.

Nëse shihni ndonjëherë ëndrra tabu, të cilat përfshijnë seksin me të birin e mikes më të mirë apo me mikun më të mirë të bashkëshortit tuaj, mbase ju mundon ndjenja e fajit për shkak të ëndrrave të tilla dhe mbase ato ju çojnë në rishqyrtimin e vetëdijes suaj rreth asaj se sa ai person ju tërheq në realitet.

Mirëpo, nuk duhet të brengoseni, probaliteti që jeni të dashuruar në dikë me të cilin nuk do të kishit guxuar të jeni është vërtet minimal, apo së paku ëndrrat tuaja nuk ju orientojnë në atë drejtim.

Ëndrrat e shpeshta me përmbajtje seksuale janë thjesht tregues të gjendjes së shqetësimit tuaj apo të shpresës që më në fund edhe juve t’ju ndodhë një aksion i vogël.

Hormonet në këtë tregim gjithashtu kanë rolin e madh. Femrat më së shpeshti para menstruacioneve ëndërrojnë marrëdhënie agresive.

Pas menstruacioneve shumica e femrave ndihen më seksuale dhe ndiejnë nevojë më të fuqishme për seks, andaj nuk është për t’u çuditur që pikërisht në ato ditë shohin ëndrra të plotësuara me seks dhe orgazma.

Të vetmet ëndrra të cilat sipas kuptimit të tyre janë më afër realitetit janë ato të cilat përfshijnë partnerin tuaj.

Personat të cilët janë të kënaqur me lidhjen që kanë, më së shpeshti shohin ëndrra të këndshme të cilat përfshinë partnerët e vet, ndërsa ata të cilët lidhjen e kanë në krizë ëndrrat nuk u janë edhe aq të mrekullueshme./Telegrafi

Advertisement
Comments