Përfundon seanca: Kuvendi nuk arrin të shkarkojë Bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

HomeLajmeKosovë

Përfundon seanca: Kuvendi nuk arrin të shkarkojë Bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Saranda Bogujevci, ka bërë të ditur se seanca e sotme ka përfunduar punimet pas disa orëve.

Kjo pasi nuk pati kuorum të mjaftueshëm për votimin e pikave të rendit të ditës si dhe pasi kryesia e Kuvendit e ka mbledhjen e saj sot nga ora 14:00.

Seanca do të vazhdojë të mërkurën nga ora 13:00.

COMMENTS