fbpx

Përfaqësuesi i Rusisë përdori fjalë të rënda për Gervallën në Këshillin e Sigurimit

HomeLajmeKosovë

Përfaqësuesi i Rusisë përdori fjalë të rënda për Gervallën në Këshillin e Sigurimit

Përfaqësuesi rus Vasily Nebenzya ka përdorur fjalor të papranueshme dhe jodiplomatik ndaj Ministres së Jashtme të Kosovës Donika Gërvalla Shëarz.

“E këshilloj zonjën Gërvalla që të mos filozofojë e të mos bëjë analiza gjeopolitike por të merret situatën në Kosovë” ka thënë Nebenzya.

Ai tutje ka folur për spastrim të serbëve në Kosovë duke përmendur që tash s’ka më shumë se 100 serbë në Prishtinë, ndërsa ka përmendur Veriun si rajon ku serbët janë shumicë.