fbpx

Për çka u morrën vesh Përparim Rama e Halil Kastrati?

HomeLajmeKosovë

Për çka u morrën vesh Përparim Rama e Halil Kastrati?

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, të dielën është takuar me hoxhën humanist, Halil Kastratin.

Ata janë marrë vesh për një memorandum bashkëpunimi mes Komunës së Prishtinës dhe Shoqatës “Jetimët e Ballkanit”.

Sipas tyre ky bashkëpunim do të jetë në dobi të qytetarëve.

“Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbte”, e ka përmbyllur postimin Kastrati në Facebook.

COMMENTS

x