Patriarkut serb që iu ndalua hyrja në Kosovë reagon për plagosjen në Shtërpcë duke bërë thirrje nacionaliste!

0 minutes, 32 seconds Read

Me rastin e plagosjes së qytetarëve serbë nga Gotovusha, ka reaguar edhe patriarku serb Porfirije.

“Sonte mbi ju qëndrojnë nënat dhe baballarët tuaj si dhe nëna e Zotit që lindi Shpëtimtarin e të gjithëve ne të dashur Stefan dhe Millosh, sonte fëmijët e Kosovës që kanë vuajtur për drejtësinë e Zotit në periudhën e kaluar, nga Livadiqi në Gorazhdec dhe Dimitrija Popoviq i vogël në Graçanicë”, thuhet në postimin e patriarkut në Instagram.

“Ju uroj shërim të shpejtë dhe gëzuar festat.

Paqja e Zotit – Krishti lindi”, përfundoi Patriarku Porfirije.

Publikime te ngjashme