Connect with us

Kosovë

Pas shumë kërkimeve, gjëndët mergimtari nga kaçaniku që ishte zhdukur para 4 ditësh!

Published

on

Pas katër ditësh si i zhdukur, para pak minutash policia ka konfirmuar gjetjen e mërgimtarit me prejardhje nga Kaçaniku. Mërgimtari që jeton në Austri është gjetur në magjistralen Kaçanik-Ferizaj, përkatësisht në një restaurant.

I njëjti kishte ardhur për pushime në Kosovë, ndërsa familjarët e tij nuk kanë ditur asgjë për vendndodhjen e tij, pasi kishte dalë nga shtëpia dhe nuk ishte kthyer.

Lajmin për gjetjen e tij e ka konfirmuar Kanun Veseli, zëdhënës në Policinë Rajonale të Ferizajt.“Rreth orës 13:42 në magjistralen Kaçanik-Ferizaj,është gjetur personi në fjalë, qytetarët e kanë njoft, policia e kanë marrë e kanë dërgu në stacion, por fillimisht e kanë dërgu në qendrën ambulantore me shiku a e ka gjendjen mirë pastaj me intervistu”, tha Veseli për Gazetën Express.

I pyetur nëse mërgimtari ishte me ndonjë person gjatë kohës sa u gjetë, Veseli tha “paska qenë edhe një familjar i tij, por nuk dihet saktë”.

Ai shtoi se mërgimtari është parë në gjendje të mirë shëndetësore, por sipas praktikës zakonisht personat e lajmëruar si të zhdukur fillimisht zhvillojnë një kontroll mjekësore.

Për zhdukjen e tij ka njoftuar sot policia me anë të raportit 24-orësh, teksa arsyet e largimit nga shtëpia mbeten akoma të panjohura.

Sipas polcisë, ai ishte larguar nga shtëpia me datën 1 shtator.

Advertisement
Comments