Pas heshtjës disa mujore, Arben Vitia flet si udhëheqës i Levizjës Vetëvendosje në Prishtinë

0 minutes, 56 seconds Read

Ish-ministri i Shëndetësisë dhe njëherësh udhëheqësi i Vetëvendosjes në Prishtinë, Arben Vitia, pas një heshtjeje për rreth 9 muaj ka postuar në Facebook.

Vitia në postimin e tij ka njoftuar se faza e parë e procesit të zgjedhjeve të brendshme në qendrën e LVV-së në Prishtinë ka përfunduar, teksa ka shtuar se janë zgjedhur organet drejtuese në 24 Pika gjithandej lagjeve dhe fshatrave.

“Gjatë këtij procesi u mbajtën zgjedhje dhe u zgjodhën organet drejtuese në 24 Pika gjithandej lagjeve dhe fshatrave. Po ashtu edhe për dy organizimet e reja që po themelohen për herë të parë në qendrën tonë si në të gjithë Lëvizjen, ajo e Gruas për VETËVENDOSJE! dhe Rinisë për VETËVENDOSJE!”, shkruan ai.

“Zgjerimi e strukturimi i organizatës tonë po vijon dhe padyshim parë angazhimin e anëtarësisë do të vijojë vrullshëm edhe më tej. Angazhimi politik është një nga mënyrat më të vyeshme për përparimin shoqëror, veçanërisht në një organizatë si Lëvizja VETËVENDOSJE!”, shtoi ai.

Publikime te ngjashme