fbpx

Parakalimi i ekipit të Kosovës në hapjen e Lojërave Mesdhetare

HomeLajme

Parakalimi i ekipit të Kosovës në hapjen e Lojërave Mesdhetare

Përpara më shumë se 50 mijë tifozëve në stadiumin olimpik të Oranit, sportistët kosovar kanë parakaluar.

Lojërat Mesdhetare këtë edicion do të zhvillohen në Oran të Algjerisë.

Ekipi kosovar do të marrë pjesë me 35 sportistë, në 13 fusha të ndryshme.

Flamurin në parakalim e kanë bartur karateistja Fortesa Orana dhe mundësi Egzon Shala.

Lojërat Mesdhetare nisën më 25 qershor dhe përfundojnë më gjashtë korrik./LN

COMMENTS

x