Pamje të mrekullueshme nga spitali që u inaugura nga kryeministri Kurti dhe ministri Vitia

HomeLajme

Pamje të mrekullueshme nga spitali që u inaugura nga kryeministri Kurti dhe ministri Vitia

Është bërë inaugurimi i Spitalit për Fëmijë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i cili është donacion i Emirateve të Bashkuara Arabe. Ky donacion ka kushtuar rreth 22 milionë euro dhe është ndërtuar në kampusin e QKUK. Më poshtë janë disa fotografi të spitalit nga brenda. /IndeksOnline/

Është bërë inaugurimi i Spitalit për Fëmijë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i cili është donacion i Emirateve të Bashkuara Arabe.

Ky donacion ka kushtuar rreth 22 milionë euro dhe është ndërtuar në kampusin e QKUK.

Më poshtë janë disa fotografi të spitalit nga brenda. /IndeksOnline/

COMMENTS