fbpx

Pamje spektakolare të borës që mbuloi disa pjesë në Zvicër (video)

HomeKuriozitete

Pamje spektakolare të borës që mbuloi disa pjesë në Zvicër (video)

Përveç disa pjesëve malore në Itali, bora ka mbuluar edhe disa pjesë të Zvicrës. Bëhet fjalë për rajonin Fluela Pass që gjendet në kufi me Italinë dhe Austrinë. Një hotel që gjendet në atë pjesë ka publikuar pamjet e borës që ka rënë.

Përveç disa pjesëve malore në Itali, bora ka mbuluar edhe disa pjesë të Zvicrës.

Bëhet fjalë për rajonin Fluela Pass që gjendet në kufi me Italinë dhe Austrinë. Një hotel që gjendet në atë pjesë ka publikuar pamjet e borës që ka rënë.

COMMENTS