fbpx

Pacollit i pengon kalimi i deputeteve nga një subjekt në tjetrin: “Duhet ligj zgjedhor, nuk bënë të tradhëtohet besimi i popullit”

HomeLajmeKosovë

Pacollit i pengon kalimi i deputeteve nga një subjekt në tjetrin: “Duhet ligj zgjedhor, nuk bënë të tradhëtohet besimi i popullit”

Selim Pacillit siç duket po i pengojnë kalimet e deputeteteve nga një subjekt politik tek një subjekt tjetër, pa dhënë dorëheqjen nga pozita e deputetit derisa të njëjtët e kanë fituar mandatin përkatës në ndonjë subjekt tjetër.

Më poshtë gejni postimin e plotë të Selim Pacollit:

Se, duhët ndryshim i ligjit zgjedhor, dhe mandati ti takoj subjektit përmes së cilit është fitua, më së miri flasin rastet e tilla, si ky, dhe shumë tjerë paraprak!

Është e drejtë demokratike e çdokujt të kandidoj për çfardo posti politik dhe të fitoj besimin e popullit, amo jo përmes infrastrukturës së huaj politike me premisa që në rastin më të “mirë”, të tradhtohët, e të thirrët në besim popullor.

x