Olta: Jam e sigurt që Luizi do që ta vazhdojë lojën vetëm pa Kiarën

0 minutes, 46 seconds Read

Sipas Oltës, Luizi mezi po pret të jetë vetëm pa Kiarën. Deklaratat e Luizit se do dalë po doli Kiara, nuk e bindin Oltën, e cila thotë se ai do luante më mirë pa partneren.

Olta: Jam e sigurt që Luizi do që ta vazhdojë lojën

Sipas saj, përveç lojës që duhet të bëj, Luizi ‘detyrohet’ t’i japë shpjegime Kiarës për çdo gjë dhe kjo situatë e lodh akoma më shumë.

Olta: Jam e sigurt që Luizi do që ta vazhdojë lojën

“I kam thënë, ti duhet ta vazhdosh lojën vetëm Luiz. Tani ai duhet t’i japë edhe sqarime asaj. Ai po lodhet ‘double’ për çdo gjë, më beso se ai do që ta luajë vetëm. Nuk e thotë dot dhe nuk ka për ta thënë kurrë. Te Luizi unë lexoj disa gjëra që nuk i thotë. Jam e sigurtë se do donte ta vazhdonte vetëm dhe ka të drejtë. Është lodhur ai nga kjo histori”, tha Olta.

Publikime te ngjashme