fbpx

Oborri i Qeverisë së Kosovës mbushet me flamuj të Amerikës pas kundërshtimit të Kurtit për t’i përfillur kërkesat e Uashingtonit

HomeLajmeKosovë

Oborri i Qeverisë së Kosovës mbushet me flamuj të Amerikës pas kundërshtimit të Kurtit për t’i përfillur kërkesat e Uashingtonit

Është mbushur me flamuj të Amerikës oborri i Qeverisë së Kosovës. Flamujt i kanë vendosur disa aktivistë të shoqërisë civile. Ndryshe, SHBA dhe BE po kërkojnë nga Kosova formimin e Asociacionit. Këtë kusht e kanë edhe serbët për t’u kthyer në institucionet e Kosovës. Kurti e ka kundërshtuar kërkesën amerikane edhe sot.

Është mbushur me flamuj të Amerikës oborri i Qeverisë së Kosovës.

Flamujt i kanë vendosur disa aktivistë të shoqërisë civile.

Ndryshe, SHBA dhe BE po kërkojnë nga Kosova formimin e Asociacionit. Këtë kusht e kanë edhe serbët për t’u kthyer në institucionet e Kosovës. Kurti e ka kundërshtuar kërkesën amerikane edhe sot.