Nusja rrihet keq me vjehrrën, por shikoni reagimin epik të djalit – Video!

HomeFun

Nusja rrihet keq me vjehrrën, por shikoni reagimin epik të djalit – Video!

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete.

Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha.

Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën.

Por shikoni se si ka reaguar djali, për ta ndalur konfliktin mes tyre.

Loading...