Nuk ua dha rrogat, punëtorët i hakmerren keq shefit duke ia mbushur veturën me shkumë (video)

0 minutes, 33 seconds Read

Punëtorët e pakënaqur vendosën të hakmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara.

Video e hakmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani.

Ata fjalë për fjalë shkatërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.

Siç thanë, arsyeja janë pagat e papaguara.

“Ai duhet të na kishte paguar, apo jo?”, thanë punëtorët e indinjuar në fund të hakmarrjes së tyre, të cilët“ zbukuruan ”makinën e shefit me shkumë të përdorur në punimet e ndërtimit.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *