fbpx

Nuk ua dha rrogat, punëtorët hakmerren në mënyrë epike shefit ia mbushin veturën me shkumë (Video)

HomeKuriozitete

Nuk ua dha rrogat, punëtorët hakmerren në mënyrë epike shefit ia mbushin veturën me shkumë (Video)

Punëtorët e pakënaqur vendosën të hakmerren ndaj shefit të tyre për pagat e papaguara.

Video e hakmarrjes së punëtorëve në Britaninë e Madhe u publikua në rrjetet sociale dhe është parë nga 26 milion njerëz deri më tani.

Ata fjalë për fjalë shkatërruan brendësinë e makinës së shefit të tyre duke e mbushur atë me shkumë.

Siç thanë, arsyeja janë pagat e papaguara.

“Ai duhet të na kishte paguar, apo jo?”, thanë punëtorët e indinjuar në fund të hakmarrjes së tyre, të cilët“ zbukuruan ”makinën e shefit me shkumë të përdorur në punimet e ndërtimit.

x