Nuk e mori dot selinë, Berisha mbyll protestën: Shpërndahuni!

0 minutes, 25 seconds Read

Ish-kryeministri Berisha ka mbyllur protestën e sotme duke kërkuar shpërndarjen e mbështetësve.

“Kjo faktoj në mënyrë përfundimatre se Edi Rama mban peng Lul Bravën dhe bashkë me të, me dhunmë dhe terror, shtëpinë e PD-së. Ky përbën një akt të pashembullt në 30 vite. Përpjekjet për shndërruar në shtëpi lirie PD-në do të azhdojnë deri në arritjen e olotë të qëllimit. Sot ne do të shpëndahemi. “, tha Berisha.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *