fbpx

Një turist thyen një skulpturë duke bërë fotografi

HomeFun

Një turist thyen një skulpturë duke bërë fotografi

Një turit shtrihet afër skulpturës ‘Paolina Borghese Bonaparte as Venus Victrix’ që të bëjë një fotografi në muzeun Gypsotheca Antonio Canova.

Në momentin që ai largohet nga skulptura, ai thyen një pjesë të skulpturës, rregullon dëmin dhe largohet në qetësi nga dhoma, gishtat e këmbës ishin dëmtuar, thotë policia.

Muzeu dhe policia thanë që ai ishte një burrë nga Austria që ishte pjesë e një grupi turistësh që vizituan muzeun.

Shiko Videon:

COMMENTS

x